Efter et år på Haarby Efterskole er du klar til næste niveau

Forsiden » Undervisning

Har DU ambitioner?

Haarby Efterskole er for dig, der ønsker et skoleår med fokus på faglig, sproglig og sportslig udvikling. Undervisningen er på et højt fagligt niveau, og alle elever har op til 3 fremmedsprog og 10 timers sport hver uge.

På Haarby Efterskole møder du et højt fagligt niveau. Vi er meget stolte af vores dygtige, ambitiøse og engagerede lærere, der vil møde dig med udfordringer, så du efter et år på HE er klar til næste niveau. Vi stiller krav til dig om at møde forberedt samt deltage aktivt i undervisningen og i livet på skolen.

Det handler også meget om selvdisciplin. Nu har jeg lidt lettere ved at hanke op i mig selv – jeg kan jo se, at de andre gør det, så tænker jeg: ”det må jeg også hellere”. Der er masser af hjælp at få fra vennerne i det boglige. Det er fedt, at der er så mange, man kan få hjælp af (elevcitat)

Vi ser det som en af vores vigtigste opgaver at guide vores elever videre i livet – og give dem et lille forspring til fremtiden. Det gør vi ved at give eleverne mulighed for at fordybe sig i en af vores faglige studieretninger:

For at vi her på skolen bedst muligt kan føre ovennævnte ud i livet, forventer vi opbakning fra dine forældre omkring de initiativer og arrangementer, som vi som skole står for – og til de krav og udfordringer, som vi stiller til dig.

Undervisningen er tilrettelagt med henblik på at give dig et forspring til din senere opstart på ungdomsuddannelserne.

Læs om vores boglige fag her