Translokation

Fredag d. 26. juni er den sidste dag på Haarby Efterskole for årgang 2029-20. Vi plejer at afholde translokation for hele familien, alle elever og alle ansatte. Præcis hvordan dette års translokation kommer til at forløbe, ved vi endnu ikke helt.

Myndighederne har meldt ud, at forsamlingsforbuddet evt. vil ændre sig d. 8. juni , så vi kan samles mellem 30–50 personer. Dette kun hvis vi fortsat er dygtige til at overholde de givne retningslinjer.

Vi afventer derfor myndighedernes udmelding 8. juni, inden vi planlægger den endelige form for translokationen for årgang 2019–20.

Det sker

Mundtlige prøver aflyst
Nyheder

Mundtlige prøver aflyst

De officielle prøver er aflyst i dette skoleår pga. coronaperioden. I stedet afholder vi interne prøver i flere fag. Disse bliver afviklet, inden der skal gives årskarakterer.

Læs mere >
Efterskoleforældre: Vores børn savner deres hjem
Nyheder

Efterskoleforældre: Vores børn savner deres hjem

På Haarby Efterskole er intet, som det plejer. Lokalerne er ved at blive malet (er aflåste), fodboldbanerne er nyslåede men ligger ellers øde hen. Skolen der for blot et par uger siden var hjem for 125 elever, står nu næsten tom. Kun skolens pedel, rengørings- og køkkenpersonale er fast på skolen. Lærere og ledelse møder ind en gang imellem. Og selvom det danske samfund langsomt er ved at vende tilbage til hverdagen, henligger efterskoleelevernes vilkår stadig i uvished. Det tager hårdt på de unge elever ikke at vide, hvornår de kommer tilbage, mener flere forældre.

Læs mere >
Håndtering af Coronavirus
Nyheder

Håndtering af Coronavirus

Nyeste information om Haarby Efterskoles håndtering af Coronavirus.

Læs mere >