Tilmelding

Er du klar til et år fyldt med fællesskab og oplevelser?

Forsiden » Tilmelding

Tilmelding

Du og din familie kan tilmelde dig herunder. Tilmeldingen er først endelig, når skolen efterfølgende skriftligt har bekræftet den. Har du spørgsmål til tilmeldingen, er du altid velkommen til at kontakte os.

Senere i forløbet får du og dine forældre tilbud om et infomøde (med andre kommende elever) eller et skolebesøg, hvor I kan få (endnu) en rundvisning. Under besøget snakker vi om de rammer, vi har på Haarby Efterskole og afstemmer forventninger til opholdet.

Du skal samtidig med tilmeldingen betale et indmeldelsesgebyr på kr. 800,00.
Hvis vi kan ikke kan tilbyde dig en plads betales beløbet straks tilbage.

Gebyrer tilbagebetales ikke ved senere udmelding.

Beløbet indbetales på konto: regnr. 2024 ktnr.: 7985705113 – og mærkes med skoleår+elevnavn.

Se om der er ledig plads og beregn din pris
www.efterskolerne.dk kan du se, om der er ledige pladser og beregne, hvad du selv skal betale (din egenbetaling) for et efterskoleophold på Haarby Efterskole efter elevstøtte fra staten er fratrukket.

Tilmeldingsformularer:
Du skal tilmelde dig digitalt ved at benytte et af nedenstående links. Når du har tilmeldt dig, vil du snarest høre fra skolen om det videre forløb.

Skoleåret 2019/20

Skoleåret 2020/21