Velkommen til Haarby Efterskole

Du og din familie kan tilmelde dig herunder. Indmeldelsen er først endelig, når skolen efterfølgende skriftligt har bekræftet den. Har du spørgsmål til tilmeldingen er du altid velkommen til at kontakte os her. Det er også muligt at printe et tilmeldingsskema ud og sende med post download her.

Senere i forløbet får du og dine forældre tilbud om et infomøde (med andre kommende elever) eller et skolebesøg, hvor I kan få (endnu) en rundvisning. Under besøget snakker vi om de rammer vi har på Haarby Efterskole og afstemmer forventninger til opholdet.

I skal samtidig med tilmeldingen betale et indmeldelsesgebyr på kr. 800,00.
Hvis vi kan ikke kan tilbyde dig en plads betales beløbet straks tilbage.

Gebyrer tilbagebetales ikke ved senere udmelding.

Beløbet indbetales på konto: regnr. 2024 ktnr.: 7985705113 - og mærkes med skoleår+elevnavn.

www.efterskole.dk kan I finde priser og beregningsværktøj, så I kan se, hvor meget I skal betale.

Tilmeldingsformularer:

Du skal tilmelde dig digitalt ved at benytte et af nedenstående links. Når du har tilmeldt dig, vil du snarest høre fra skolen om det videre forløb.

Skoleåret 2018/19

Skoleåret 2019/20