• Fodboldlinjen på Haarby Efterskole
  • Fodboldlinjen på Haarby Efterskole
  • Pigefodbold på Haarby Efterskole

Studieretninger på Haarby Efterskole

På Haarby efterskole har vi ambitioner på dine vegne – både for det boglige og for idrætten. Derfor skal du hos os vælge både en faglig studieretning og en idrætslinje.

"Eleverne er bare mega dygtige her. De hjælper hinanden med at gøre hinanden gode – fordi de også VIL hinanden" (elevcitat)

Vi ser det som en af vores vigtigste opgaver at guide dig videre i livet – og give dig et lille forspring til fremtiden. Det gør vi ved at give dig mulighed for at fordybe dig i én af vores faglige studieretninger:

SE EN GRAFIK, DER SAMMENLIGNER INDHOLDET PÅ DE FIRE STUDIERETNINGER

Hvilken idrætslinje er du til?
Når du har valgt en faglig retning, vælger du også en idrætslinje, som du har gennem hele skoleåret. Uanset om det er fodbold, dans, håndbold eller golf, der er din foretrukne idrætsgren, så kan du på din linje dyrke det, som du brænder 100% for!

Du kan læse mere om de fem fede linjer her: