"Buenos dias y bienvenidos a Haarby Efterskole"

Spansk kan, på tre af studieretningerne, vælges som andet sprog i stedet for tysk. På global studieretningen er spansk obligatorisk tredje sprog. Spanskundervisningen foregår på begynderniveau, og eleverne har to intensive spansk moduler om ugen.

Vi anvender "En Vivo" og "Tapas" tekst- og øvebog som undervisningsmateriale og inddrager også andet relevant spansk materiale således, at eleverne kan tilegne sig et grundlæggende kendskab til spansk - både mundtligt og skriftligt.

Eleverne vil gennem året ligeledes tilegne sig en vis viden om Spaniens kultur herunder landets traditioner, samfundsforhold og historiske begivenheder.

Ved skoleårets afslutning afvikles en intern, skriftlig prøve, hvor eleverne prøves i tekstforståelse og spansk grammatik.