Goethe Tysk

Formålet med undervisningen
er på en anderledes, mere brugbar og motiverende måde at træne sig i at lytte, læse, skrive og tale tysk i realistiske og vedkommende hverdagssituationer.

Selve undervisningen
Her er ikke noget pensum, og Goethe tysk har en yderst kommunikativ tilgang til sproget, hvilket betyder, at der ikke er for meget fokus på grammatikken! Den bliver lagt ind som en naturlig del af træningen af de andre kompetencer. Er man tilmeldt skolen og optaget på International Linje, har man automatisk Goethe tysk.

Eksamen
De fleste af vores elever ligger omkring niveau A2 til B1 inden for den fælles europæiske referenceramme for sprog (fra A1 (begynder) til C2 (modersmål)). Eleverne kan selv i samråd med læreren vælge hvilket niveau, han/hun vil gå til prøve i. Den mundtlige prøve er en par-prøve, og eleven har medindflydelse på valget af egen eksamenspartner.

International anerkendt eksamen
Goethe certifikater, der udstedes af Goethe Instituttet (ambassadøren for det tyske sprog og kultur verden rundt), er anerkendt i hele verden og dermed gyldige til både uddannelsesinstitutioner og jobs i rigtig mange lande.