Signe Svendsen 1. maj

Vil du gerne have en stor musikalsk oplevelse? Vær med, når Haarby Efterskole inviterer til en uforglemmelig aften i selskab med den danske sangerinde Signe Svendsen. Den 1. maj kl. 19.00 er vi værter for en smuk solokoncert, hvor Signe Svendsen indtager scenen kun bevæbnet med sin guitar og sine sange. Koncerten er åben for alle – husk blot at købe billet.

Signe Svendsen er kendt for sin evne til at skabe nærvær og røre sit publikum. Med stemningsfyldte sange som Strejfer og Rift har hun sat et tydeligt præg på dansksproget musik. Efter i mange år at have turneret rundt med sit faste band, har hun nu kastet sig over solokoncerter med stor succes. Hun fortæller selv:

Der er så meget på spil, når man går alene på scenen. Publikum er min makker og det er sammen med dem, det hele skal bygges op. Det kan være ret intenst, men også ret interessant at mødes lige dér, hvor ting bliver nære og sårbare.

Vil du gerne opleve Signe Svendsen på tæt hold? Køb billet her.

Det sker

Besøg os 15. maj
Begivenheder

Besøg os 15. maj

Vil du have et fantastisk efterskoleår med masser af nye venner? Vil du styrke din faglighed og blive bedre til din yndlingsidræt? Er du engageret i fodbold, dans, håndbold eller badminton? Så må du ikke snyde dig selv for at besøge Haarby Efterskole. Vi har et tilbud om 10. klasse, som er svært at sige nej til, og hvor du kommer til at udvikle dig personligt, socialt og fagligt.

Læs mere >