Se facebook opslag

Personalet

Ana R. Lyø

Lærer

Jeg underviser primært i linjefaget Håndbold.

Spillemæssigt er jeg rigtig godt dækket ind med 16 år som professionel håndboldspiller på absolut topniveau. Jeg har spillet professionelt i Eksjugoslavien, Ungarn, Holland og i Danmark, og jeg har mange kampe som landsholdsspiller på mit CV.

Håndboldfagligt er jeg også godt dækket ind med forskellige DHF-kurser, divisionstræneruddannelse og TEST kursus 1 og 2.

Desuden er jeg ansat som cheftræner for 1. Division Damer hos Fredericia HK.

Sideløbende med mit job på Haarby Efterskole er jeg er i gang med læreruddannelsen. Jeg er færdiguddannet som idræts- og tysklærer, og nu læser jeg engelsk.

Jeg bor i Odense med min mand og vores tre børn på 11, 11 og 15 år.

E-mail: al(at)haarbyefterskole.dk 

Anne Baltser Pedersen

Lærer

Jeg er cand.mag. i Dramaturgi og har en bachelor i Engelsk fra Aarhus Universitet, hvor jeg blev færdig i 2016. Jeg har et års erfaring fra Vivild Efterskole, og på HE underviser jeg i Business Engelsk og Global Perspectives. Jeg elsker det engelske sprog og dets mange nuancer og har i løbet af min studietid fokuseret meget på historiske og kulturelle begivenheder og deres indflydelse på samfundet.

I min fritid trives jeg med at spille teater, musik, fodbold, lytte til vinyler, læse en god bog og strikke.

Anders Noer

Lærer

Jeg underviser i engelsk og er samtidig en del af studieretningen Fitness.

Jeg er læreruddannet fra Zahle i København med linjefagene Engelsk og Idræt. Jeg startede på Haarby Efterskole i februar 2017 efter at have boet og arbejdet som folkeskolelærer halvandet år i Grønland.

Skiløb har altid været en stor del af mit liv, så den årlige tur er et af højdepunkterne i kalenderen. I min fritid spiller jeg badminton i barndomsklubben TPI i Odense.

E-mail: aln(at)haarbyefterskole.dk 

Annette Christensen

Lærer

Siden 1998 har jeg været ansat på HE. Jeg er læreruddannet og cand.mag i Dansk, og derudover har jeg læst Spansk og Religion på SDU. Mine undervisningsfag på skolen er Dansk, Spansk og Community Services. Jeg er tilknyttet skolens Internationale linje, er involveret i skolens Kreative Projekt, skitur og studietur. Jeg er bosiddende i Haarby, hvor fritiden går bl.a. med litteratur, volley samt hus og have.

E-mail: ac@haarbyefterskole.dk

Bettina Irene Rasmussen

Bjarne O. Stæhr

Pedel

Jeg har været pedel på Haarby Efterskole, siden skolen blev grundlagt i 1997.

Jeg bor i Sdr. Højrup - en lille landsby i Ringe Kommune, hvor jeg før har arbejdet som tømrer.
Jeg er gift med Susanne og har 2 drenge, Rasmus og Thomas. Fritiden går med jagt, fiskeri, naturoplevelser, gymnastik og sommerhus.

Carsten Pedersen

Lærer

Jeg hedder Carsten men bliver blandt kolleger og elever kaldt Kevin. Jeg har været på Haarby efterskole siden 2001 og underviser i matematik, kulturfag og valgidræt. Derudover er jeg træner på pigefodboldlinien. I fritiden dyrker jeg forskellige former for idræt og er desuden glad for at rejse.

E-mail: cp@haarbyefterskole.dk

Claudia Uhlmann

Lærer

Jeg underviser i (Goethe) Tysk, Cambridge engelsk og FP10, Innovation og Valgidræt.

Jeg er uddannet cand. mag. i Filosofi og Engelsk både ved Leipzig Universitet i Tyskland og SDU i Odense og arbejdede som eventarrangør i Hamborg, inden jeg kom til HE. Desuden er jeg uddannet yogalærer og underviser derfor i yoga på valgidræt. I øjeblikket er jeg i gang med et masterstudie ved Ålborg Universitet i kreativitet.

I min fritid er jeg meget sammen med min mand og vores to små sønner, og jeg går meget op i yoga og er glad for friluftslivet, surf og rejser. 

E-mail: cu(at)haarbyefterskole.dk 

Elsebeth Holtze Madsen

Lærer

Jeg er cand. mag. i Tysk og Fransk og underviser på Haarby Efterskole i Tysk, Goethetysk, Fransk og Innovation. Jeg er skolevejleder, spiller klaver og synger med eleverne hver dag til samlinger med fællessang, hygge, debat og dannelse. Jeg har været ansat på Haarby Efterskole siden 2001. 

Jeg bor i Odense SV med min mand og vores 2 piger på 12 og 10 år. I min fritid synger jeg i vokalgruppen “Voices of Witches” og indlæser lydbøger for forlaget Swan A/S. 

E-mail: ehm(at)haarbyefterskole.dk 

Joachim Schødts

Lærer

Jeg er fodboldtræner på Haarby Efterskole og underviser også i Matematik og Valgidræt. Jeg er læreruddannet og blev færdiguddannet i 2015 med linjefagene Matematik, Idræt og Samfundsfag. 

Inden jeg kom til Haarby Efterskole i sommeren 2017, var jeg fodboldtræner i FC Midtjylland, hvor jeg arbejdede med U13-U15 fodbold. Jeg er indehaver af den næsthøjeste træneruddannelse, UEFA/DBU’s A-trænerlicens, med den højeste bedømmelse, man kan opnå (5).

I min fritid spiller jeg selv fodbold, og så elsker jeg at se en god film.

Jeg bor i Odense sammen med min kæreste, Camilla.

E-mail: js(at)haarbyefterskole.dk 

Kirsten Rendbæk

Køkkenleder

Jeg har siden 2014 arbejdet som køkkenleder på Haarby Efterskole, hvor jeg i samarbejde med to kollegaer og køkkenelever laver mad til alle skolens elever og personale. 

Jeg er udlært kok og har desuden uddannelsen som Akademigastronom.

Min fritid går med børn og husrenovering og så er jeg desuden vild med molekylær gastronomi og sporten jumping fitness.

Jeg har tre børn - Emma på 15 år, Maria på 12 år og Adam på 9 år.

E-mail: koekken(at)haarbyefterskole.dk 

Kristian Rud

Lærer

Jeg underviser i matematik og valgidræt og er koordinator for Science-linjen og Matematik-teamet. Mit fokus er rettet mod, hvordan IT-værktøjer mest optimalt kan implementeres i undervisningen.

Jeg har arbejdet på Haarby Efterskole siden skoleåret 2012-13. Jeg er oprindeligt uddannet kemiingeniør men valgte i 2009 at skifte til skoleverdenen.

E-mail: kr(at)haarbyefterskole.dk

Laila Allingham

Jeg er Haarby Efterskoles professionelle danselærer og underviser på skolens Danseline. Jeg har mit eget danseinstitut i Odense. Læs mere om mig her.

Lene Horn Larsen

Jeg er en del af skolens køkkenteam.

Majken Søndergaard Nielsen

Jeg underviser på studieretningen Fitness, hvor jeg startede sommeren 2017. Det er vigtigt for mig, at eleverne får et bredt kendskab til bevægelse og fysisk aktivitet samt hvilke muligheder, der findes indenfor fitnessverdenen, som består af meget andet end binikifitness og bodybuilding.

Ud over at undervise på Haarby Efterskole studerer jeg Idræt og Sundhed på Syddansk Universitet.

Jeg har spillet håndbold næsten hele mit liv, men i 2014 skiftede jeg harpiksen ud med svømmebriller og kastede mig over triathlon, og i 2015 gennemførte jeg Copenhagen Ironman.

Derudover har jeg arbejdet som personlig træner og er uddannet spinninginstruktør og fitnessinstruktør.

Jeg er bosat i Odense med min forlovede og datter på 1,5 år. 

Margrethe Hoel

På Haarby Efterskole har jeg - i samarbejde med eleverne - ansvaret for, at skolen er ren og pæn.

Jeg bor i Haarby sammen med Birger, som er selvstændig murer. Vi har 3 børn - Maria, Louise og Nikolaj.

Fritiden bruges bl.a. til at sætte gamle huse i stand og følge med i børnenes håndbold.

Margrethe Paetch

Jeg er uddannet kok og arbejder som køkkenassistent på Haarby Efterskole.

Jeg er mor til Kenneth og Nicolaj og delemor til Jacob og René.

Fritiden bruger jeg på blomsterbinding.

Marianne Billeskov Moss

Konstitueret viceforstander

Jeg er cand.mag. i engelsk og filosofi og har desuden en PD i vejledning og ungdomspædagogik. Min arbejdstid skal bl.a. bruges på pædagogik, relations- og administrativt arbejde, samtidig med jeg også har fornøjelsen af at undervise i FP10 engelsk og være vejlednings- og brobygningkoordinator. 

Jeg er gift med min engelske mand, John, og sammen har vi to døtre. Fritiden går med samvær med familie/venner, gåture med hunden, at læse avis/bøger, havearbejde og hygge i sommerhuset på Jegindø.

Martin Garcia Svane

Lærer

Jeg er underviser i Fodbold og Dansk på Haarby Efterskole. Derudover underviser jeg i diverse valgidræt - blandt andet amerikansk fodbold.

Jeg er uddannet folkeskolelærer fra Skårup Seminarium i liniefagene Dansk, Historie, Samfundsfag og Idræt.

Ud over at undervise på Haarby Efterskole er jeg fodboldtræner for Nyborgs serie 2-mandskab.

Fritiden bruger jeg primært sammen med min familie - min kone Louisa og børnene Daniella og Noam, som jeg bor sammen med i Nyborg. Derudover er jeg en habil golfspiller og nyder gerne en runde på den lokale bane. 

E-mail: mgs(at)haarbyefterskole.dk 

Mette Hussak Marxen

Jeg er sekretær på Haarby Efterskole.

Privat bor jeg i Tommerup sammen med min mand og mine to piger. Fritiden bruger jeg med min familie - gerne aktivt på racer eller MTB.

E-mail: mm(at)haarbyefterskole.dk 

 

Nicolaj Bruun

Jeg er en af skolens to håndboldtrænere, og så underviser jeg i Dansk og Kulturfag samt diverse idrætsvalgfag.

E-mail: nb(at)haarbyefterskole.dk 

Sandie Eilsøe Fornes

Lærer

Jeg blev uddanet lærer i 2015 med fagene Engelsk, Idræt og Samfundsfag. På HE underviser jeg i Engelsk, Valgidræt og på studieretningen Fitness. På Fitness arbejder vi med det brede sundhedsbegreb og bliver klogere på os selv fra inderst til yderst. Herudover er jeg koordinator for Danselinjen, hvor jeg står for den daglige trivsel samt det praktiske i forbindelse med bl.a. sportsrejse, DM i dans, workshops, turné mm. 

Foruden HE underviser jeg også i FitnessWorld, hvorfra jeg er uddannet fitnessinstruktør i mange forskellige holdtyper primært styrketræning og dans. 

Jeg bor i Bellinge sammen med min kæreste Marco og vores lille søn Elliot på 1,5 år. Jeg elsker musicals og teateroplevelser  og så er jeg meget optaget af mental sundhed, og hvordan vores krop og sind hænger sammen.

Steen Bjerring Fuglsang

Konstitueret forstander

Jeg er uddannet lærer fra Skårup Seminarium i 1993 med linjefag i dansk og idræt. Jeg har sidenhen suppleret min læreruddannelse med en treårig diplomuddannelse i ledelse fra Syddansk Universitet, som jeg færdiggjorde i 2008. Jeg har løbende taget efteruddannelser i bl.a. ’Systemisk narrativ pædagogik’ og ’Mentalisering’. Tidligere har jeg en lang uddannelse fra DBU som fodboldtræner.

Jeg har arbejdet i fire år på friskole og 21 år på Ringe Kost- og Realskole; indtil 2018 som skoleleder.

Privat er jeg far til to piger og en dreng. Pigerne drømmer om og arbejder hen imod at blive dyrlæger og sønnen politimand. Som familie er vi eventyr- og rejselystne. Vi nyder at rejse ud i verden for at lære noget af andre lande og befolkninger. Dermed lærer man også en hel del om sig selv og den kultur, vi er en del af.

I juli 2018 er vi flyttet ind i en af skolens tjenesteboliger.

I min fritid spiller jeg golf, kører MTB og løber en del.

Arbejdsmæssigt er jeg bl.a. optaget af, hvordan vi hele tiden kan forbedre og forfine vores måde at lave skole på. Jeg er teamspiller og sætter altid fællesskabet frem for individet. Omvendt skal man som individ altid give dét, man kan til fællesskabet. 

Jeg er et ambitiøst og målrettet menneske og jeg glæder mig til – sammen med alle de andre gode og dygtige folk på HE – at give elever og familier et fantastisk år på Haarby Efterskole.

Kontakt mig gerne på sbf(at)haarbyefterskole.dk

Haarby Efterskole - Assensvej 8 - 5683 Haarby

E-mail: he(at)haarbyefterskole.dk

Tlf.: 64 73 33 10

instagram