• Åbent foredrag om antiinflammatorisk kost 14. marts
  • Ny badmintonlinje på Haarby Efterskole
  • Åbent foredrag om antiinflammatorisk kost 14. marts
  • Glade elever på Haarby Efterskole
  • Håndboldlinjen på Haarby
Se facebook opslag

Åbent foredrag om om antiinflammatorisk kost

02/01 2019

Torsdag den 14. marts 2019 kl. 19.00 fortæller Martin Kreutzer - forfatter, motions- og træningsekspert, samt ernæringsekspert - om antiinflammatorisk kost på Haarby Efterskole.


Gingeroler, omega-3-fedtsyrer, antioxidanter, probiotika...

Det skorter ikke på fremmede betegnelser, når grundpillerne i den antiinflammatoriske kost, som er så værdifuld for alle, der lider af inflammationsskabte sygdomme som sklerose, ledde- og slidgigt, kredsløbssygdomme mm., langes over bordet!

Men hvad dækker disse betegnelser egentlig over, og hvordan får du frem for alt den antiinflammatoriske kost ind i din hverdag? Det giver Martin Kreutzer os svar på i foredraget om antiinflammatorisk kost og livsstil på Haarby Efterskole d. 14. marts kl. 19.00. I løbet af aftenen vil du blive introduceret til grundpillerne i den antiinflammatorisk kost og livsstil og få tilført en lang stribe konkrete redskaber, der gør, at du kan gå direkte hjem og omsætte viden til handling.

Om foredragsholderen: Martin Kreutzer er forfatter, motions- og træningsekspert, samt ernæringsekspert og hører til blandt landets mest eftertragtede foredragsholdere, når det gælder præstationsfremmende ernæring og livsstil. Både i rollen som foredragsholder, forfatter (bl.a. til bestselleren ”Den store antiinflammatoriske kostguide” og ”Velsmurt – spis dig fra gigt, skader og andre skavanker”) og som personlig ernæringsvejleder, kobler han som "gammel rotte" i gamet sin store viden fra den naturvidenskabelige forskningsverden med sine erfaringer fra den succesfulde vejledning af tusindvis af klienter. 
Læs mere om Martin 
Kreutzer på hans hjemmeside http://bodycomp.dk/

Haarby Efterskole - Assensvej 8 - 5683 Haarby

E-mail: he(at)haarbyefterskole.dk

Tlf.: 64 73 33 10

instagram