Kompetent lærer søges

Haarby Efterskole søger én dygtig lærer pr. 1 august 2020 eller snarest derefter. Der er tale om en fast stilling på 100%.

Haarby Efterskole søger én dygtig lærer pr. 1 august 2020 eller snarest derefter. Der er tale om en fast stilling på 100%.

Vores profil hviler på 2 ben – studieretninger og idrætslinjer, så hos os bliver eleverne udfordret både ift. det faglige og det idrætslige. Derfor vil du møde motiverede 10. klasses elever.

Som vores kommende medarbejder bliver du en del af en meget engageret og ambitiøs personalegruppe. Vi forventer vi, at du er i stand til at skabe læring for dine elever gennem høj faglighed, seriøs, varieret og inspirerende undervisning, aktiv elevdeltagelse og tydelig klasseledelse.

Haarby Efterskole giver vi ikke karakterer for skriftlige afleveringer, men arbejder i stedet med løbende formativ feedback – eleverne arbejder med kammeratskabsvurdering, selvevaluering og naturligvis lærer-elev feedback og omvendt. Læring og elevens ”næste skridt” er i fokus i stedet for tal.

Vi har brug for at få dækket følgende:

  • FP10 engelsk. Eleverne skal til FP10 prøve i faget.
  • Global Perspectives. GP er at sammenligne med samfundsfag på engelsk men uden eksamen, så læreren har frihed til at vælge emner selv. Faget indgår i studieretningen International og eleverne har to moduler i det om ugen samt nogle hele studieretningsdage.
  • Business kommunikation. Fokus er bl.a. på branding, advertising, interkulturelle kompetencer mv. og faget indgår i studieretningen Business et modul om ugen og er prøvefrit. Der kan både undervises på dansk og engelsk.
  • Kontaktlærer for ca. 10 elever, hvor den primære opgave består i at være i dialog med eleverne om deres trivsel samt være bindeled mellem skolen og hjemmet.
  • Valgfag. Kan være enten kreative eller idrætslige.
  • Der vil måske også være mulighed for at blive uddannelsesvejleder for enten en eller to klasser afhængigt af ansøgernes kompetencer og erfaring.
  • Gode relationskompetencer: Du skal være stærk i at opbygge relationer til vores unge, deres forældre og naturligvis dine kommende kollegaer.

Desuden skal du være indstillet på at indgå i flere af de forskellige efterskoleopgaver, der finder sted i løbet af året, såsom kreativt projekt, triatlon, adventurerace, studietur, og skitur m.m. Stillingen rummer ud over de nævnte opgaver også aften-og weekendtilsyn. Der er mulighed for at bo i en af skolens tjenesteboliger.

Er du efterskolemenneske med stort E, og kan du stå til mål for vores værdier, vores ambitioner på elevernes vegne og vores pædagogiske / didaktiske pejlemærker, så send din ansøgning til nedenstående mail senest mandag d. 27 juli 2020 kl. 12.00. Samtaler bliver torsdag d. 30.7.2020.

For mere information om stillingen bedes du kontakte forstander Steen Fuglsang på 20609095 eller viceforstander Marianne Billeskov Moss på 42150722. Læs mere om skolen  på hjemmesiden www.haarbyefterskole.dk

Ansøgningen sendes til  sbf@haarbyefterskole.dk. Mærk mailen med ”Ansøgning HE-aug 2020”. Ansøgning og cv skal sendes i ét samlet pdf dokument.

Løn og ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Det sker

Besøg os 26. august
Begivenheder

Besøg os 26. august

Vil du have et fantastisk efterskoleår med masser af nye venner? Vil du styrke din faglighed og blive bedre til din yndlingsidræt? Er du engageret i fodbold, dans, håndbold eller badminton? Så må du ikke snyde dig selv for at besøge Haarby Efterskole. Vi har et tilbud om 10. klasse, som er svært at sige nej til, og hvor du kommer til at udvikle dig personligt, socialt og fagligt.

Læs mere >
Første skoledag
Begivenheder

Første skoledag

Vi glæder os til at se det nye elevhold og deres familier til første skoledag søndag d. 9. august 2020.

Læs mere >
Efterskoleforældre: Vores børn savner deres hjem
Nyheder

Efterskoleforældre: Vores børn savner deres hjem

På Haarby Efterskole er intet, som det plejer. Lokalerne er ved at blive malet (er aflåste), fodboldbanerne er nyslåede men ligger ellers øde hen. Skolen der for blot et par uger siden var hjem for 125 elever, står nu næsten tom. Kun skolens pedel, rengørings- og køkkenpersonale er fast på skolen. Lærere og ledelse møder ind en gang imellem. Og selvom det danske samfund langsomt er ved at vende tilbage til hverdagen, henligger efterskoleelevernes vilkår stadig i uvished. Det tager hårdt på de unge elever ikke at vide, hvornår de kommer tilbage, mener flere forældre.

Læs mere >
Håndtering af Coronavirus
Nyheder

Håndtering af Coronavirus

Nyeste information om Haarby Efterskoles håndtering af Coronavirus.

Læs mere >