Dans

Dans er mange ting - og her er der udvikling, udfordring og anderledes oplevelser på programmet - både for nybegyndere, rutinerede og for drenge...Eleverne stifter bekendtskab med en bred vifte af forskellige stilarter lige fra funk, showdance, streetdance, breakdance og meget mere, hvor kun fantasien sætter grænser.

Formålet med undervisningen er
at tilgodese alle, uanset forudsætninger, med lyst og energi til at bevæge sig i dansens og mangfoldighedens verden. Vi starter derfor med at udforme en danseplan ud fra holdets ønsker og sammensætning.

Koreografi, musikforståelse og musikvalg
indgår som et naturligt led i undervisningen, hvor der også er plads til medindflydelse og kreativitet.

Rammerne er i top
med spejlvæg, super musikanlæg og "bonet gulv". Alt sammen faciliteter, der bidrager til et stimulerende dansemiljø, hvor vi også dyrker basistræning, der består af kondi-, smidigheds-, styrke- og balanceøvelser.

I årets løb er der forskellige anledninger og arrangementer, hvor holdet får mulighed for at optræde og vise, hvad de kan.

Underviser på danselinjen er Laila Allingham