• Ny badmintonlinje på Haarby Efterskole
  • Glade elever på Haarby Efterskole
  • Håndboldlinjen på Haarby
Se facebook opslag

Skitur

Formål: At styrke idrætslige elementer og medvirke til gode sociale rammer som kan danne grundlag for et godt fællesskab.

 

Indhold: Under opholdet på HE vil alle elever komme på en årlig skitur med skiskole. Skiskolen vil indeholde undervisning i alpint skiløb og snowboard. Opdelingen på hold foregår efter niveau (beg. – meget øvet) Holdene består af mellem 7-10 elever med én instruktør tilknyttet. Der vil de 4 første dage af skiskolen være undervisning 4 timer om dagen, men på 5. dagen vil der primært  være frit skiløb. Under hele skiskolen vil der døgnet rundt være det fornødne tilsyn. I dagtimerne en lærer ved hytterne og en i varmestuen. Muligheden for at skifte hold vurderes dagligt, når instruktører og tilsynsfolk holder møde. 

Eleverne bor i kontaktgrupper, og hver gruppe har sin egen hytte. Kontaktlæreren kommer hver aften på besøg for at høre om dagens gang og for at hyggesnakke med eleverne. Evt. problemer tages naturligvis op. Alle kontaktgrupper får udleveret en kasse med madvarer, toiletpapir, rengøringsartikler ol., og derudover får hver elev en sum penge til at købe andre fornødenheder for. Maden er lavet til den første aften, men derefter laver eleverne selv mad. 

 

Metode: Instruktørerne deltager så vidt muligt i skikurser for at fremme fagligheden. Skolens almindelige regler er gældende på hele skituren.

 

Organisation: Skituren foregår i uge 5 og næsten alle ansatte deltager enten som instruktører eller som tilsyn. Turen derop og hjem foregår i busser, og der er afgang ca. kl. 18. Inden ankomsten til skistedet får eleverne morgenmad og skifter tøj, så de er klar til at komme ud at stå på ski med det samme. På hjemturen får eleverne aftensmad.

Haarby Efterskole - Assensvej 8 - 5683 Haarby

E-mail: he(at)haarbyefterskole.dk

Tlf.: 64 73 33 10

instagram