• Efterskolernes Aften 2019 på Haarby Efterskole

Liv i weekenden

Der sker mange spændende ting i weekenderne. Derfor opfordrer vi eleverne til at tilbringe så mange weekender på skolen som muligt.

Sofie fortæller:
"Weekenderne på HE giver mulighed for at give den hele armen og komme tættere på de personer, man allerede snakker godt med, men også at lære nogle andre bedre at kende. Man har meget mere fritid end i hverdagene, der til tider godt kan virke lidt travle og hektiske, hvilket indebærer at man har masser af tid til lektier, hygge og hvad ens hjerte lyster i weekenderne. Desuden kan man gå senere i seng og sove længe, så man kan koble fra og få energi til den kommende uge."

Stemningen på skolen bliver meget mere koncentreret på fællesskab og afslapning, og man oplever en masse anderledes ting. Ingen af weekenderne er ens, og man bliver kastet ud i forskellige sjove aktiviteter, som får smilet frem på læberne og knytter folk tættere sammen.

Temaerne i weekenderne er aldrig ens; de varierer lige fra gyser-, landmands- og til pensionistweekend, alt efter hvor fantasien sætter grænser.
Weekenderne på HE er super fede og unikke – helt sikkert noget, der bare skal opleves.
Skrevet af:  Josefine Sevald, elev 09/10

Weekend hjemme:

Når eleverne vælger at tage hjem på weekend, er det for hele weekenden. De forlader skolen fredag kl. 15.30 og er tilbage senest kl. 21 søndag.