• Efterskolernes Aften 2019 på Haarby Efterskole

Slalomski eller snowboard?

Glæd dig til en uge i den hvide verden, hvor du vil få afprøvet dine alpine talenter!! Vi tager igen i år til Nordens Alper, nemlig Hemsedal i Norge, hvor vi skal stå på slalomski og snowboard.

Intensiv træning
Vi tilbyder intensiv ski og snowboardundervisning hver dag, og skiholdene inddeles efter niveau. Vores mål med ski- og snowboardundervisningen er, at alle lærer at stå på ski eller snowboard inden ugen er omme. Elevens niveau evalueres hver dag, så der hele tiden vil være udfording for den enkelte i den ski/snowboardgruppe, man er med i.

For de ultra seje skiløbere/snowboardere vil der, hvis vi ikke selv kan matche dem (vi er en lærerstab, der er meget skiglade..), være mulighed for undervisning af proffessionelle.

"Skituren har været noget af det fedeste. De styrkede vores fællesskab i kontaktgrupperne. Men vi lærte også" (elevcitat)

Eleverne vælger selv, om de vil løbe på ski eller snowboard, ligesom der er mulighed for at afprøve andre skidiscipliner, f.eks. snowblades, men der køres kun alpint.
Erfaringerne har vist, at alle kommer til at løbe, gå eller stå på ski/snowboard i løbet af turen - også med succes! Og vi bliver helt sikkert en oplevelse rigere.

Turen bruger vi også til at dyrke det sociale samvær med fx udendørs grill og alternative snelege mm.

Vi glæder os...

Fællesskab i sneen