• Efterskolernes Aften 2019 på Haarby Efterskole

Hygge, lektier eller sport...?

Fritiden kan tilbringes på mange måder. Alle efterskolens faciliteter står til rådighed for eleverne, så der er masser af muligheder for at dyrke en masse sport i din fritid.
Om du vil hygge med vennerne over en omgang pool, se en film, eller en kamp beachvolley er helt op til dig - der er masser af muligheder.

"Derhjemme sluttede dagen nærmest, når man kom hjem fra skole. Her kan man faktisk sige, at dagen først STARTER, når man har fri fra skole!" (elevcitat)

Efterskolen ligger i cykelafstand til stranden, så i sommerperioden er en strandtur indenfor rækkevidde - og er vandet for koldt, kan eleverne tage en tur i den lokale svømmehal. Eller måske var det en idé med et besøg i den lille, lokale biograf?

Skolen har trådløst netværk overalt, så tag bare din pc med...