Ester Brohus med band

- besøger Haarby Efterskole onsdag den 2. oktober 2019 kl. 20.00.

Brohus er et af de største danske countrynavne. Hendes verden udgår fra Hedensted, og hvad enten hun besøger flækker eller fængsler, er country-sangeren Ester Brohus’ udgangspunkt altid det nære. Hun er aktuel med sit 11. album – Heart Of the Country og den 2. oktober gæster hun Haarby. Værter Haarby Boldklub og Haarby Efterskole

Et lille kors i bronze, et par briller i en moderniseret sygekasse-model og et par brune cowboystøvler med nitter. Sådan ser den visuelle del af teksthæftet til Ester Brohus’ nye album ud.

Uden briller kan hun ikke se, og støvlerne hører ligesom til, når man er Danmarks ukronede country-dronning.

Uroen og trangen til hele tiden at være i gang har bragt hende rundt i hele Danmark, hvor hun spiller omkring 80 koncerter hvert år, og til Nashville og Memphis i USA så mange gange, at hun ikke har tal på det. Den har også sat hende i stand til at skrive en ordentlig stak sange, skønt hun aldrig har lært at læse noder. Ester Brohus er en type, der kan, hvad hun vil.

Bestil billetter her

Læs mere om Ester Brobus’ turné med Kim Larsens guitarist her

Det sker

Kom til Efterskolernes Dag på Haarby Efterskole
Begivenheder

Kom til Efterskolernes Dag på Haarby Efterskole

Søndag den 29. september fra 12-17 byder vi dig og din familie velkommen til Efterskolernes Dag på Haarby Efterskole.

Læs mere >
Besøg os 18. september
Begivenheder

Besøg os 18. september

Vil du have et fantastisk efterskoleår med masser af nye venner? Vil du styrke din faglighed og blive bedre til din yndlingsidræt? Er du engageret i fodbold, dans, håndbold eller badminton? Så må du ikke snyde dig selv for at besøge Haarby Efterskole. Vi har et tilbud om 10. klasse, som er svært at sige nej til, og hvor du kommer til at udvikle dig personligt, socialt og fagligt.

Læs mere >