Weekend og fritid

Glæd dig til weekender du aldrig glemmer

Forsiden » Elev på Haarby » Weekend og fritid

Weekend og fritid

Fritiden på Haarby Efterskole

På Haarby Efterskole kommer du aldrig til at kede dig. Der er altid noget at lave –også i fritiden, hvor alle skolens faciliteter står til fri afbenyttelse, så du kan træne videre med dine holdkammerater, nyde et spil beachvolley, spille pool med vennerne eller blot hygge på værelset med din værelseskammerat. Der er masser af muligheder. Efterskolen ligger i cykelafstand til stranden, så i sommerperioden er en strandtur indenfor rækkevidde –og er vandet for koldt, kan du tage en tur i den lokale svømmehal eller besøge den lille lokale biograf.

Weekender du aldrig glemmer

De spændende aktiviteter stopper heller ikke i weekenden. Glæd dig til et væld af sjove temaweekender fyldt med aktiviteter og fællesskab! Vær med, når vi f.eks. holder pige-eller drengeweekend og bonderøvsweekend, hvor vi oplever hinanden i nye og sjove situationer. Weekenderne på Haarby Efterskole giver dig en mulighed for at lære dine efterskolekammerater endnu bedre at kende –og vi garanterer, at det bliver weekender, du aldrig glemmer.

Weekend hjemme

Når du vælger at tage hjem på weekend, er det for hele weekenden. Alle elever der skal hjem på weekend forlader skolen fredag kl. 15.30 og er tilbage senest kl. 21.00 om søndagen.