Skitur

Ski eller snowboard? Du bestemmer!

Forsiden » Elev på Haarby » Skitur

Skitur

Slalomski eller snowboard?

Glæd dig til en uge i den hvide verden, hvor du vil få afprøvet dine alpine talenter!! Vi tager igen i år til Nordens Alper, nemlig Hemsedal i Norge, hvor vi skal stå på slalomski og snowboard.

Intensiv træning

Vi tilbyder intensiv ski og snowboardundervisning hver dag, og skiholdene inddeles efter niveau. Vores mål med ski- og snowboardundervisningen er, at alle lærer at stå på ski eller snowboard inden ugen er omme. Elevens niveau evalueres hver dag, så der hele tiden vil være udfording for den enkelte i den ski/snowboardgruppe, man er med i.

For de ultra seje skiløbere/snowboardere vil der, hvis vi ikke selv kan matche dem (vi er en lærerstab, der er meget skiglade..), være mulighed for undervisning af professionelle.

“Skituren har været noget af det fedeste. De styrkede vores fællesskab i kontaktgrupperne. Men vi lærte også” (elevcitat)

Eleverne vælger selv, om de vil løbe på ski eller snowboard, ligesom der er mulighed for at afprøve andre skidiscipliner, f.eks. snowblades, men der køres kun alpint.
Erfaringerne har vist, at alle kommer til at løbe, gå eller stå på ski/snowboard i løbet af turen – også med succes! Og vi bliver helt sikkert en oplevelse rigere.

Socialt samvær

Turen bruger vi til at dyrke det sociale samvær. Eleverne bor i lækre og rummelige hytter med deres kontaktgrupper og spiser alle måltider sammen og hygger sig indbyrdes med snak, film og spil. Alle hytterne ligger helt tæt sammen, så der er også rig mulighed for at tilbringe tid på kryds og tværs af kontaktgrupper.

På skituren laver vi mange sjove aktiviteter som f.eks. udendørs grill, alternative snelege og meget andet. Skituren giver eleverne muligheden for at knytte endnu tættere bånd både i- og udenfor kontaktgrupperne.

Vi glæder os…

Læs også om vores sportsrejse!