Kom til Efterskolernes Dag på Haarby Efterskole

Søndag den 27. september fra 12-17

Efterskolernes Dag 2020

Søndag den 27. september fra 12-17 byder vi dig og din familie velkommen til Efterskolernes Dag på Haarby Efterskole.

Vil du være en del af et unikt fællesskab? Vil du styrke din faglighed og vil du blive bedre til din yndlingsidræt? Så kom og besøg os på Efterskolernes Dag!

Er du vild med fodbolddansbadminton eller håndbold, så må du ikke snyde dig selv for at besøge Haarby Efterskole.

På vores studieretninger i businessinternationalscience eller fitness vil du blive udfordret fagligt i danskmatematik, forskellige former for engelsk og tyskfysik og div valgfag, ud fra det niveau du er på.
Du skal vælge både én af de 4 studieretning og én af de 4 idrætslinjer.

Kom og mød alle os engagerede voksne på skolen og se vores faciliteter. Vi vil fortælle om vores fire studieretninger, vores fire idrætslinjer og om vores særlige måde at give feed back på.

Du og dine forældre kan få en god snak med os voksne og med vores elever. Mens I er her vil I kunne mærke den helt særlige HE-stemning og atmosfære på vores dynamiske og overskuelige efterskole.

Vi har et tilbud om 10. klasse, som er svært at sige nej til. Vi vil udfordre dig i trygge rammer – både på banen og i klasseværelset. Vi har et fedt læringsmiljø, hvor du vil blive udfordret hver dag – uanset om det er i engelsktimen eller på træningsbanen.

På Haarby Efterskole vil du ikke kun udvikle dig sportsligt og fagligt, men også personligt og socialt vil du vokse i løbet af efterskoleåret. Ikke mindst på grund af alle de mange sjove og dejlige stunder, du får sammen med dine nye venner og os voksne.

Vi glæder os til at møde dig og din familie her på Haarby Efterskole.

Håndtering af Coronavirus

Håndtering af Coronavirus

Nyeste information om Haarby Efterskoles håndtering af Coronavirus.