Camp Haarby

Tag med på vores efterskolecamp den 14.-15. april 2019 - tilmeld dig senest 29. marts!

Camp Haarby 14.-15. april 2019

CAMP HAARBY er et tilbud til dig, der gerne vil opleve stemningen på Haarby Efterskole. Går du i 7. eller 8. klasse, kan du tilmelde dig camp'en, som finder sted den 14.-15. april 2019. Her kan du spille badminton, håndbold, fodbold eller danse - og samtidig mærke, hvad det vil sige at være elev på Haarby Efterskole.

I løbet af disse to dage på Haarby Efterskole vil du sammen med andre piger og drenge fra 7. – 8. kl. få en masse sjove oplevelser. Vores nuværende elever vil være på skolen under camp’en.

Tilmelding

Tilmeld dig CAMP HAARBY via formularen herunder, hvis du overvejer at tage på Haarby Efterskole i 10. klasse og gerne vil have et par dage pakket med oplevelser, sjov, idræt, venskaber og efterskoleliv!

Tilmeld dig senest 29. marts 2019.

Prisen er 425,- kr. for begge dage og dækker alle omkostningerne. Beløbet indbetales på følgende konto:

Regnr.: 2024
Kontonr.: 7985705113

Mrk.: elevens navn

Vælg idrætsgren
DansFodboldHåndboldBadmintonDet sker

Begivenheder

Signe Svendsen 1. maj

Vil du gerne have en stor musikalsk oplevelse? Vær med, når Haarby Efterskole inviterer til en uforglemmelig aften i selskab med den danske sangerinde Signe Svendsen. Den 1. maj kl. 19.00 er vi værter for en smuk solokoncert, hvor Signe Svendsen indtager scenen kun bevæbnet med sin guitar og sine sange. Koncerten er åben for alle – husk blot at købe billet.

Læs mere >
Begivenheder

Besøg os 15. maj

Vil du have et fantastisk efterskoleår med masser af nye venner? Vil du styrke din faglighed og blive bedre til din yndlingsidræt? Er du engageret i fodbold, dans, håndbold eller badminton? Så må du ikke snyde dig selv for at besøge Haarby Efterskole. Vi har et tilbud om 10. klasse, som er svært at sige nej til, og hvor du kommer til at udvikle dig personligt, socialt og fagligt.

Læs mere >