• Efterskolernes Aften 2019 på Haarby Efterskole

Kom til Efterskolernes Aften på Haarby Efterskole

Vi har et tilbud om 10. klasse, som er svært at sige nej til!

Onsdag d. 9. januar 2019 kl. 18.00-21.00 byder vi dig og din familie velkommen til Efterskolernes Aften på Haarby Efterskole.

Kom og se hvordan vi bor, hygger i fællesskaber, mød vores elever og mærk den helt særlige stemning på vores efterskole - alt under ét tag.

Så går du og drømmer om at kunne dyrke sport hver dag og blive bedre til din yndlingsidræt? Brænder du for badminton, fodbold, dans, eller håndbold, og vil du have mulighed for at fordybe dig i en af vores fire spændende studieretninger? Vil du være en del af det mest fantastiske fællesskab? Så må du ikke snyde dig selv for at besøge Haarby Efterskole.

Idrætslinjer
Badminton, Fodbold, Dans og Håndbold

Studieretninger
Science, International, Business og Fitness

Alle er velkommen, men vi vil gøre opmærksom på, at der ikke er flere ledige pladser i skoleåret 2019–20.

Vi glæder os til at møde dig og din familie :-)