• Besøg Haarby Efterskole

CAMP HAARBY

CAMP HAARBY er et tilbud til dig, der gerne vil opleve stemningen på Haarby Efterskole. Går du i 7. eller 8. klasse, kan du tilmelde dig camp'en, som finder sted den 14.-15. april 2019. Her kan du spille badminton, håndbold, fodbold eller danse - og samtidig mærke, hvad det vil sige at være elev på Haarby Efterskole.

I løbet af disse to dage på Haarby Efterskole vil du sammen med andre piger og drenge fra 7. - 8. kl. få en masse sjove oplevelser. Vores nuværende elever vil være på skolen under camp'en.

Tilmelding
Tilmeld dig CAMP HAARBY via formularen herunder, hvis du overvejer at tage på Haarby Efterskole i 10. klasse og gerne vil have et par dage pakket med oplevelser, sjov, idræt, venskaber og efterskoleliv!

Tilmelding senest 20. marts 2019.

Prisen er 425,- kr. for begge dage og dækker alle omkostningerne. Beløbet indbetales på følgende konto:

Regnr.: 2024
Kontonr.: 7985705113