Besøg os

Kom til åbent hus 15. maj

Besøg os 15. maj

Vil du have et fantastisk efterskoleår med masser af nye venner? Vil du styrke din faglighed og blive bedre til din yndlingsidræt? Er du engageret i fodbold, dans, håndbold eller badminton? Så må du ikke snyde dig selv for at besøge Haarby Efterskole. Vi har et tilbud om 10. klasse, som er svært at sige nej til, og hvor du kommer til at udvikle dig personligt, socialt og fagligt.

Onsdag d. 15. maj 2019 kl. 17.00 byder vi dig og din familie velkommen til Åbent Hus på Haarby Efterskole, hvor I kan få en rundvisning, høre mere om skolen og mærke stemningen.

Program:

• 17.00 – 18.00: Rundvisning v/ elever
  • 18.00 – ca. 19.00: Info v/ forstander Steen Fuglsang og viceforstander Marianne B. Moss
    Tilmelding er nødvendig – da vi byder på lidt forplejning.

Vi glæder os til at møde dig 🙂

Tilmeld dig herunder eller på tlf. 64 73 33 10.

Signe Svendsen 1. maj
Begivenheder

Signe Svendsen 1. maj

Vil du gerne have en stor musikalsk oplevelse? Vær med, når Haarby Efterskole inviterer til en uforglemmelig aften i selskab med den danske sangerinde Signe Svendsen. Den 1. maj kl. 19.00 er vi værter for en smuk solokoncert, hvor Signe Svendsen indtager scenen kun bevæbnet med sin guitar og sine sange. Koncerten er åben for alle – husk blot at købe billet.