• Idrætslinje og studieretning på Haarby Efterskole

Den Internationale studieretning

Vil du have sproglig dannelseglobalt udsyn og arbejde med en masse spændende projekter? Så er Den Internationale Studieretning noget for dig!

Du får hele tre sprog:  Cambridge engelsk, Goethe tysk og Spansk - og derudover bliver du undervist på engelsk i faget Global Perspectives.

Global Perspectives er udvidet samfundsfag med vægt på internationale forhold og problemstillinger, og henvender sig til dig, der har interesse for samfundsfaglige emner og som vil booste dine engelsksproglige færdigheder. Emnerne belyses fra forskellige perspektiver; det personlige, det nationale og det globale, og du bliver klogere på dig selv, dit land og din verden.

I faget Community Services giver du lidt af dig selv til fordel for udvalgte grupper i lokalsamfundet. Du vil komme til at arbejde med alle aspekter af projektledelse, og sammen med dine kammerater udvikler og afholder du events og projekter for en samfundsgruppe, som I selv vælger; f.eks. ældre, flygtninge eller børn.

Du skal vælge Den Internationale Studieretning, hvis du fagligt og studieteknisk vil være ’klædt godt på’ til din ungdomsuddannelse.

...og så får du selvfølgelig en masse idræt, når du vælger én af vores 4 fede idrætslinjer: Håndbold, Fodbold, Dans og Golf

Boglige fag:

• Cambridge engelsk
  • Goethe tysk
  • Spansk
  • Matematik

Retningsfag/aktiviteter:

• Global Perspectives – et Cambridgefag, hvor al undervisning foregår på engelsk
  • Projekter i og med lokalsamfundet
  • Arbejde med Community Services
  • Spændende ekskursioner og studietur til London

Haarby Efterskole - Assensvej 8 - 5683 Haarby - E-mail: he(at)haarbyefterskole.dk - Tlf.: 64 73 33 10