• Idrætslinje og studieretning på Haarby Efterskole

Business-retningen

Sprog, Sport & Business er retningen for dig, der vil have indblik i forretningsverdenen – både i Danmark og internationalt.

Er du interesseret i business og overvejer du HHX, så er Sprog, Sport & Business lige studieretningen for dig! Her får du 3 nye spændende fag: Business Innovation, Business Basics og Business English, og du kommer til at arbejde innovativt og projektorienteret. Du får viden om bl.a. marketing, branding, reklamering, business-etik og virksomheds-etablering på både dansk og engelsk, og vi tager på en fed studierejse til en europæisk storby!

...og så får du selvfølgelig en masse idræt, når du vælger én af vores 4 fede idrætslinjer: HåndboldFodboldDans og Golf (golf kan først vælges fra 2018/19)

BYG BRO MED BUSINESS!

Boglige fag:

• Cambridge engelsk
  • Matematik

Vælg et 2. sprog:

• Tysk
  • Goethe tysk
  • Spansk
  • Fransk

Retningsfag/aktiviteter:

• Business Basics