Golflinjen på Haarby Efterskole

Golfefterskole på Fyn

Brænder du for golf, og har du lyst til gennem intensiv og seriøs golftræning at udvikle dit golfspil? Så er Haarby Efterskoles golflinje noget for dig.

Du træner golf tre gange om ugen på golflinjen, og du vil blive undervist af PGA professionel Michael Skjerbek, der er tilknyttet Vestfyns Golfklub som Protræner. Vi har opbygget et solidt samarbejde med Vestfyns Golfklub, som har en rigtig flot parkbane, der byder på en masse golfudfordringer.

Som spiller på Haarby Efterskoles golflinje skal du være villig til at bruge meget tid på din golf, det er nemlig vigtigt for os, at den enkelte spiller udvikler sig som golfspiller. Derfor er vi meget målrettede i vores træning, og du vil gennem seriøs golftræning blive udfordret og udviklet som golfspiller.

Haarby Efterskoles golflinje vandt i 2017 og 2013 Danmarksmesterskabet for efterskoler!

"Michael er en kanon træner. Han er den bedste golftræner jeg nogensinde har haft" (Sebastian HCP, årgang 10/11)

Træningsprogram

Træningsprogrammet indeholder følgende:

• Teknisk svingtræning
  • Fysisk træning
  • Teori (golf regler, fysiologi, anatomi og psykologi)
  • Mentaltræning
  • Videoanalyse
  • Kostvejledning
  • Course management
  • Spil golf på forskellige baner
  • Simulatorgolf

På skolen har vi en puttinggreen, drivingrange med indspilsgreen og bunkers. Faciliteter så du også kan træne golf i din fritid.

Hvis vejret ikke tillader udendørs aktiviteter i vintermånederne, lægger vi vægt på golfteori, fysisk træning samt øver sving i hallen. Her vil der også blive arbejdet intensivt med videoanalyse og putteteknik.

Sportsrejse

I efteråret tager vi på en fælles sportsrejse til Spanien, hvor vi skal styrke fællesskabet og træne intensivt på golflinjen!

Hvilken studieretning?

Ud over en linjeidræt skal du også vælge en studieretning. Du kan vælge mellem International, Science, Fitness og Business.

• Golflinjen på Haarby Efterskole
  • Glad golfspiller på Haarby Efterskole