Fodboldlinjen på Haarby Efterskole

Fodboldefterskole på Fyn

Vil du på fodboldefterskole på Fyn, er Haarby Efterskole et rigtig godt bud. Vores fodboldlinje er delt op i drenge- og pigefodbold, og begge grupper træner 3 gange 1 1/2 timer fodbold om ugen.

Drengefodbold

På Haarby Efterskole starter fodboldlinjen for drenge op hvert år med 30 fodboldspillere, der efter de første 6 træningspas deles op i to trupper efter niveau for at tilgodese udviklingen af den enkelte fra det niveau, som er opnået efter at have deltaget i fodboldtræning i ungdomsrækkerne og spillet fodbold i DBUs turneringer.

Vi træner fodbold 3 gange om ugen af 90 minutters varighed under instruktion af en DBU-uddannet træner med minimum UEFA B-licens, hvor der i træningen sættes fokus på det taktiske, tekniske, fysiske og mentale i fodboldspillet. Et typisk træningspas på fodboldlinjen starter naturligvis altid med opvarmning, og her er bolden oftest med. Generelt kan man sige, at bolden er vigtigste værktøj i træningen, hvor vi som et minimum altid har mindst en bold pr spiller. Lysten til og interessen for fodbold er nødvendigt for at blive optaget på fodboldlinjen.

"Træningen på fodbold er på et højt niveau...fællesskabet på fodbodlinjen er super.."
(Simon, årgang 10/11)

Vi er resultatorienterede, og derfor deltager vi i Skoleligaen, der er en turnering for de bedste skolehold i Danmark samt Fyns- og Danmarksmesterskaberne for efterskoler både indendørs og udendørs. I 2012 vandt vores drengehold Danmarksmesterskabet for efterskoler.

På fodboldlinien er vi ikke bange for at sætte overliggeren højt, og vi ønsker altid at se mulighederne frem for begrænsningerne.

Læs om vores pigefodbold-linje her.

Sportsrejse

I efteråret tager vi på en fælles sportsrejse til Spanien, hvor vi skal styrke fællesskabet, se spansk fodbold og træne intensivt på fodboldlinjen!

Hvilken studieretning?

Ud over en linjeidræt skal du også vælge en studieretning. Du kan vælge mellem International, Science, Fitness og Business.

• Fodbolddreng på Haarby Efterskole jonglerer med fodbold
  • Fodbolddrenge på Haarby Efterskole