Danselinjen på Haarby Efterskole

HE DANCETEAM

På Haarby Efterskoles danselinje er der plads til forskelligheder, og vi har et super godt sammenhold, der skaber venskaber for livet. Sætter du pris på tætte venskaber og et helt unikt fællesskab, hvor passion for intens og målrettet danseundervisning er helt i top, så er HE DANCETEAM lige noget for dig!

På danselinjen tager vi udgangspunkt i den enkeltes elevs niveau, da det er vigtigt for os, at alle elever udvikler og forbedrer sig, uanset om eleven er nybegynder eller øvet danser. I dansetimerne er der fokus på dygtiggørelse og fysisk form ud fra træningsprincipper inden for alle stilarter. Vi forventer, at du er motiveret og engageret!

I løbet af året vil du blive præsenteret for forskellige stilarter, bl.a.:

• House
  • Hip Hop
  • New Style
  • Dancehall
  • Waacking
  • Modern Dance
  • Show Dance

Derudover vil træningen bestå af:

• Teknisk og basistræning
  • Individuelt fysisk træningsprogram
  • Koreografi og musikforståelse
  • Improvisation

Danseundervisningen består af tre undervisningsmoduler á 90 minutter om ugen. Vi træner i Haarby Efterskoles multisal med spejlvæg, super musikanlæg og eget træningsrum i forbindelse med dansesalen. Alle sammen faciliteter, der bidrager til et stimulerende dansemiljø, og så er der masser af muligheder for at øve sig i dansesalen døgnet rundt.

I løbet af året laver vi et danseshow, som bliver afviklet med lyd, lys og scene-set up; et show, vi tager rundt med på turné. Derudover deltager vi i Allingham Dance Cup - Open Dance Competition, Dansens Dag i Odense samt DM i Hip Hop International, der afholdes i Holstebro. Endelig er danselinjen i løbet af året til adskillige workshops med nogle af Danmarks dygtigste koreografer.

Underviser på danselinjen er Laila Allingham. Laila er indehaver af Allingham Dance Team, som er en anerkendt danseskole med hovedsæde i Odense og syv afdelinger på Fyn og i Jylland. I 2011 startede Laila også Allingham Dance Academy, som er en 1-årig danseuddannelse. Laila Allinghams dansemæssige baggrund er en 3-årig danseuddannelse til danseinstruktør. Derudover har hun danset på Pineapple i London, på Juste Debout og Studio Harmonic i Paris, på Iwanson i München, på Broadway Dance Center i New York, på Millennium Dance Complex samt Edge Performing Arts Center i Los Angeles. Desuden har Laila koreograferet og medvirket i utallige danse- og modeshows i både ind- og udland. Laila har 20 års erfaring i at undervise og er kendt som en meget alsidig underviser med evne til at se hver enkelt elevs udviklingspotentiale uanset niveau. Laila er altid velforberedt og møder eleverne med et smil på læben.

Så vil du gerne på danseefterskole, er Haarby Efterskole et rigtig godt bud!

Sportsrejse

I efteråret tager vi på en fælles sportsrejse til Spanien, hvor vi skal styrke fællesskabet og træne intensivt på danselinjen!

Hvilken studieretning?

Ud over en linjeidræt skal du også vælge en studieretning. Du kan vælge mellem International, Science, Fitness og Business.

• Danselinjen på Haarby Efterskole
  • Dansepiger på Haarby Efterskole