Idrætslinjer på Haarby Efterskole

Når du starter hos os, vælger du en idrætslinje, som du har gennem hele skoleåret. Uanset om det er fodbold, dans, håndbold eller golf, der er din foretrukne idrætsgren, så kan du på din linje dyrke det, som du brænder 100% for!

Du kan læse mere om vores idrætslinjer her:

Vi træner i 1½ time 3 gange om ugen, og træningen er obligatorisk for alle.

Vi elsker at dyrke sport, og vi tror på, at sport kan byde på oplevelser, som man ikke får i andre sammenhænge: sammenhold, selvtillid, spænding, konkurrence, høj puls, kondition, glæde, sved og øget selvværd - for blot at nævne nogle.

I efteråret tager vi på en fælles sportsrejse til Spanien, hvor vi skal styrke fællesskabet og træne intensivt på idrætslinjerne!

Elsker du at bruge kroppen og træne hårdt, og har du et ønske om at udvikle dig sportsligt? - så er Haarby Efterskole helt sikkert noget for dig!

Hvilken studieretning er du til?
Ud over en idrætslinje skal du også vælge en faglig retning, som du har gennem hele skoleåret. Du kan læse mere om de fire spændende studieretninger her:

Science
Business