• Idrætslinje og studieretning på Haarby Efterskole

Innovativ håndboldtræner og dansklærer?

Haarby Efterskole mangler en lærer til at dække håndboldtræning, danskundervisning samt innovation på vores business-studieretning.

Vi opprioriterer vores idrætslinjer fra næste skoleår, bl.a. med en sportsrejse til Spanien i november. Vil du være med til at præge vores håndboldlinje, så den i fremtiden fremstår som et seriøst tilbud til unge, der brænder for håndbold?

Vi får brug for følgende:

• Håndboldtræner som skal indgå i et team på to personer. Der trænes tre gange om ugen, og vi tager generelt idrætten seriøst. Det forventes, at du har trænererfaring med aldersgruppen og træneruddannelse eller lyst til at tage en. Vi deltager i FHF’s turnering samt efterskoleturneringen.
  • Du er dansklæreren, der har ambitioner om at skabe læring for dine elever gennem involvering og elevdeltagelse. Gode IT kompetencer, så du kan udfordre eleverne gennem relevant inddragelse af digitale teknologier.
  • Du brænder for undervisning i innovation og projektledelse. Sammen med en anden lærer skal du stå for den ugentlige undervisning i innovative processer på vores business-studieretning. Har du erfaring med området, er det en fordel.
  • Du skal herudover kunne byde ind med forskellige andre idrætsgrene til vores valgidræt.
  • Desuden skal du være kontaktlærer for ca. 10 elever, hvor den primære opgave består i at være i dialog med vores elever om trivsel.

Haarby Efterskole har udelukkende 10. klasses elever. Hos os møder du motiverede unge, og du får mulighed for at blive en del af en meget engageret personalegruppe. Der er tale om en fast stilling på fuld tid, og stillingen rummer ud over de nævnte opgaver aften- og weekendtilsyn med start d. 1. aug. 2017. Desuden skal vores kommende kollega være indstillet på at indgå i de forskellige efterskoleopgaver, der finder sted i løbet af året, såsom teater, triathlon, adventurerace, skitur m.m.

Vores pædagogiske praksis tager udgangspunkt i formativ evaluering, hvor eleverne er involveret i deres egen læring. Eleverne får ikke karakterer for de skriftlige opgaver, men arbejder i stedet med feedbackprocesser, hvor refleksioner over egen læring er i højsædet. Derfor søger vi en lærer, der kan motivere og designe læreprocesser, hvor eleverne inddrages, er aktive, og ses som ressourcer for hinanden.

Er du efterskolemenneske med stort E, og kan du se dig selv på Haarby Efterskole, så send din ansøgning til os på mail senest d. 29. maj 2017. Samtaler afvikles d. 1 + 2. juni 2017.

For mere information om stillingen, kontakt viceforstander Henrik Thrane på tlf. 21226640 / forstander Kim Thynebjerg på. Tlf. 24402035. Du kan ligeledes læse mere om vores skole og nye studieretninger på hjemmesiden haarbyefterskole.dk

Ansøgning sendes på mail til ht(at)haarbyefterskole.dk. Mærk mailen med ”ansøgning lærer 2017/18”.

Løn og ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Haarby Efterskole - Assensvej 8 - 5683 Haarby - E-mail: he(at)haarbyefterskole.dk - Tlf.: 64 73 33 10