• Idrætslinje og studieretning på Haarby Efterskole

Kom til Efterskolernes Dag på Haarby Efterskole

Vil du styrke din faglighed og blive bedre til din yndlingsidræt? Vil du have et fagligt forspring til fremtiden? Er du engageret i fodbold, dans, golf eller håndbold, så må du ikke snyde dig selv for at besøge Haarby Efterskole.

Søndag den 24. september fra 12-17 byder vi dig og din familie velkommen til Efterskolernes Dag på Haarby Efterskole. Kom og se vores faciliteter, hør om vore fire studieretninger, mød vores elever og mærk den helt særlige stemning på vores efterskole.

Vi har et tilbud om 10. klasse, som er svært at sige nej til. Vi vil udfordre dig i trygge rammer – både på banen og i klasseværelset. Vi har et fedt læringsmiljø, hvor du vil blive lære nyt hver dag – uanset om det er i engelsktimen eller på golfbanen.

På Haarby Efterskole vil du ikke kun udvikle dig sportsligt og fagligt. Men også personligt og socialt vil du vokse i løbet af efterskoleåret. Ikke mindst på grund af alle de mange sjove og dejlige stunder, du får sammen med dine nye venner :-)

Du skal vælge både én studieretning: Business, International, Science eller Fitness OG én af 4 idrætslinjer: Dans, Golf, Håndbold eller Fodbold.