• Idrætslinje og studieretning på Haarby Efterskole

CAMP HAARBY

CAMP HAARBY er et tilbud til dig, der gerne vil opleve stemningen på Haarby Efterskole. Går du (2016/17) i 7. eller 8. klasse, kan du tilmelde dig campen, som finder sted den 9.-10. april 2017. Her kan du spille håndbold, golf (du skal være medlem i DGU), fodbold eller danse - og samtidig mærke, hvad det vil sige at være elev på Haarby Efterskole.

Programmet kommer en måned inden campen, og i løbet af disse to dage på Haarby Efterskole, vil du sammen med andre piger og drenge fra 7. - 8. kl. få en masse sjove oplevelser. Vores nuværende elever vil være på skolen under campen.

Tilmelding
Tilmeld dig CAMP HAARBY via formularen herunder, hvis du overvejer at tage på Haarby Efterskole i 10. klasse og gerne vil have et par dage pakket med oplevelser, sjov, idræt, venskaber og efterskoleliv!

Tilmelding senest 28. marts.

Prisen er 425,- kr. for begge dage og dækker alle omkostningerne. Beløbet indbetales på følgende konto:

Regnr.: 2024
Kontonr.: 7985705113

Mrk.: elevens navn

Tilmelding

Vælg idrætsgren

Haarby Efterskole - Assensvej 8 - 5683 Haarby - E-mail: he(at)haarbyefterskole.dk - Tlf.: 64 73 33 10